Kontakt

Arrangementer 2019

Jule-weekend åbent d. 30. november og 1. december fra kl. 11-16.

  


Vi har igen i år åbent den første advents week-end og byder på julemad, kager, æbletoddy og ægte julestemning. Vi bager sprøde og søde økologiske småkager, lige til at tage med hjem eller spise her, sammen med en kop kaffe eller the. I år tilbyder vi vanillekranse, brunkager og klejner.

Mod forudbestilling kan du nyde vores juletallerken, som i år består af hjemmestegte sild i eddike, lakseterrine med indlæg af hellefisk og dild, sprængt andebryst med kålsalater, hjemmelavet lun leverpostej med svampe og cornichoner, Vesterhavsost med syltede rosiner og pære, ris á la mande og marzipan-muffin.

Der vil være salg af juletræer, julestjerner og pyntegran på gårdspladsen og inde i Frk. Rasmussens butik, finder du julepynt og gaveideer, bl.a. fra Højagergaards kreative værksteder. Vi har også fyldt lagrende med chokolade fra Økoladen og du kan bl.a. købe din marzipan gris til mandelgaven eller chokoladejule-kalenderen her. 

Søndag d. 1. december tændes juletræet ved Rejsestalden iøvrigt og der vil være juleaktiviteter for folk i alle aldre i og omkring Rejsestalden.

Kom og besøg Café Danner - vi glæder os!

Nyheder

20. januar 2020
Vi glæder os!

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Aabningstider/Saerlige-arrangementer