Kontakt

Mindfulness – Nærvær og balance i hverdagen

Et foredrag for dig som ønsker nærvær og balance i hverdagen - få mere kontakt med dig selv, på årets første folkekøkken

Café Danner ved Jægerspris Slot, fredag den 24. februar 2012, kl. 18.00 – 21.30

Vi lever i en tid præget af stress, krav og forventninger. Pauser er en mangelvare og mange mennesker oplever ubalance og frustration i dagligdagen. Ved at praktisere Mindfulness kan vi få mere ro og velvære i vores liv. Faktisk er Mindfulness en livsforlængende praksis, som forbedrer både vores fysiske og mentale velbefindende!

Mange mennesker, som har været i kriser eller i stressende situationer har haft glæde af at finde ind til deres indre ro gennem en daglig praksis. Undersøgelser viser, at blot få minutters daglig træning har en positiv effekt i løbet af få uger. Metoderne i Mindfulness er enkle og meget virkningsfulde. I træningen er der fokus på åndedrætsteknikker, meditation, opmærksomhedstræning og kropsøvelser – alt sammen værktøjer, der kan bruges af både voksne og børn. Dette spændende foredrag handler om, hvordan vi ved hjælp af nemme teknikker og øvelser kan finde vejen tilbage til nærvær og balance.

Underviser: Marie Kronquist Pædagog Coach Enneagram Træner NLP Træner Mindfulness Instruktør. Marie Kronquist er indehaver af kursuscenteret Baunegården samt konsulentvirksomheden Børnehøjde. Se mere på www.baunegaardenskursuscenter.dk og www.bornehojde.dk

Foredrag og 2 retters god husmandskost. Pris kr. 168,- pr. person ekskl. drikkevarer. Børn under 12, ½ pris. Økologisk lam fra Lammeriet Tranegård og andet mundgodt.

Frise Mindfulness

Nyheder

4. september 2019
kan igen bestilles!
23. august 2019
kage til week-enden!

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Kalender/Årets-første-folkekøkken-2012