Kontakt

Menu fra uge 47      


Lakseterrine med indlæg af hellefisk og dild. Serveres med marinerede urter, dressing og økologisk speltbrød.

Julekrydret sprængt andebryst. Serveret med fermenteret rødkål, grønkålssalat og økologisk speltbrød.

Begge retter til 98 kr./stk.

Juletallerken 138 kr. (skal forud bestilles):

Danners hjemmestegte sild i eddikelage

Lakse-terrine med indlæg af hellefisk og dild

Hjemmebagt leverpostej, cornichons og svampe

Julekrydret sprængt andebryst hertil kål

Vesterhavsost med vinsyltede pærer og rosiner

Kransekage-muffin

Ris a la mande med kirsebærsauce 

Serveret med hjemmebagt økologisk rug- og speltbrød samt knækbrød.

  

Se hvad vi tilbyder af drikkevarer her.

Nyheder

7. november 2019
Vi ses igen d. 19. november....
30. oktober 2019
Forudbestilt din juletallerken allerede nu.....
23. oktober 2019
og efterårsferien er slut!

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Menu