Kontakt

Menu fra uge 47

Lakseterrine m. indlæg af hellefisk og dild. Serveres m. marinerede urter, dressing og økologisk speltbrød. 98 kr. 

Julekrydret sprængt andebryst. Serveret med fermenteret rødkål, grønkålssalat og økologisk speltbrød. 98 kr.

Juletallerken 138 kr. (skal forud bestilles):

Danners hjemmestegte sild i eddikelage

Lakse-terrine med indlæg af hellefisk og dild

Hjemmebagt leverpostej, cornichons og svampe

Julekrydret sprængt andebryst hertil kål

Vesterhavsost med vinsyltede pærer og rosiner

Kransekage-muffin

Ris a la mande med kirsebærsauce 

Serveret med hjemmebagt økologisk rug- og speltbrød samt knækbrød.

  

Se hvad vi tilbyder af drikkevarer her.

Nyheder

4. december 2019
tirs-fredag fra kl. 11-15...
25. november 2019
30. nov-1. dec fra kl. 11-16
20. november 2019
kan forudbestilles nu!

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Menu