Citronkage

Ingredienser

300 g mel

100 g smør

500 g sukker

3 dl. yoghurt naturel

4 æg

3 tsk. bagepulver

½ tsk. salt

Saft fra en hel citron

2 tsk. revet citronskal

Glasur

Flormelis

Citronsaft

Drys

Revet citronskal

Sådan gør du

Rør smørret blødt.

Tilsæt æggeblommer og sukker og rør godt.

Yoghurt og citronsaft + skal blandes heri.

Mel, bagepulver og salt blandes i lidt ad gangen.

Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i med en dejskraber.

Bages ved 200 grader i ca. 45 minutter

Rør en glasur af flormelis og citronsaft.

Når kagen er afkølet kommes glasuren på og der drysses med citronskal.

Nyheder

29. maj 2020
to go - kaffe og kage!

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Menu/Danners-opskrifter1/Citronkage