Hokkaidosuppe

Ingredienser

1 hel hokkaido med skræl, uden kerner i tern

6-8 kartofler – skrællede i tern 3 løg – pillede og i både

2 spsk. olivenolie til svitsning af grøntsager

1 spsk. tørret timian

1 spsk. tørret koriander

2 liter grøntsagsbouillon

Salt/peber

6 spsk. balsamicoeddike

1½ dl. creme fraiche 38%

Sådan gør du

Svits hokkaido stykkerne i olie.

Tilsæt kartofler og løg.

Hæld grøntsagsbouillon ved + krydderier.

Tilsæt balsamico og salt og peber og lad suppen simre i ca. 45 minutter under låg ved svag varme.

Bland den med stavblender og rør creme fraiche i.

Smag til.

Kan serveres med grønt drys, persilleolie eller ristede græskarkerner.

Nyheder

29. maj 2020
to go - kaffe og kage!

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Menu/Danners-opskrifter1/Hokkaidosuppe