Menu
Menuen varierer alt efter sæson og råvarer. Med forbehold for ændringer ser menuen i 2022 således ud:
April-maj:
- Fiskefrikadelle med remoulade, dild og citron
- Kyllingeterrine, langtidsbagte tomater, hvid dressing
- Linsebøf med pesto
Alle retter serveres med salat og hjemmebagt brød og koster 118 kr. stk.
Juni-Juli-August:
- Varmrøget laks, dilddressing og citron
- Lufttørret skinke med pesto, humus og oliven
- Langtidsbagte gulerødder med humus og ristede kikærter
Alle retter serveres med langtidsbagte tomater og hjemmebagt brød og koster 118 kr. stk.
September-Oktober:
- Røget fisk
- Oksepaté med syltet løg og syltet cornichon
- Confiteret rødbede og ciffonade af rødbede
Alle retter serveres med edamamebønner og hjemmebagt brød og koster 118 kr. stk.
November:
- Lakseterrine med hvid dressing og citron
- Krydrede oksefrikadeller med syltet rosenpeber og ajvar
- Champignon paté med tomatpesto
Alle retter serveres med kålsalat med nødder og hjemmebagt brød og koster 118 kr. stk.