Kontakt

Foredrag med Lisbeth Zorning Andersen

Ud over at lave mad, består en stor del af vores arbejde på Café Danner i at arbejde med mennesker. Som inspiration og læring skal vi derfor i personalegruppen til foredrag med Lisbeth Zorning Andersen.

Lisbeth Zornig Andersen er cand. polit., tidligere formand for Børnerådet, ambassadør for Specialist People Foundation, tidligere børnehjemsbarn og mor til fem. Hun har tidligere været it-strategisk rådgiver og adm. dir. for Specialisterne. Lisbeth er forfatter til bogen: ”Zorning – vrede er mit mellemnavn”, hvor hun fortæller om sin barndom, der har sat dybe spor i hende.

På Café Danner oplever vi af og til, at møde en borger, som fortæller om en barndom og opvækst på samme præmisser som Lisbeth Zornig. Vi oplever at det har en stor betydning for, hvordan et arbejdsliv kan magtes, hvordan og hvilke mestrings- og overlevelsesstrategier borgeren har udviklet i sådanne svære og grænseoverskridende livssituationer. Vi ser derfor frem til at høre foredraget, så vi kan få inspiration til at støtte borgere i samme situation, med ”hjælp til selvhjælp”.

Læs mere om foredraget her

Nyheder

4. september 2019
kan igen bestilles!
23. august 2019
kage til week-enden!

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/Foredrag-med-Lisbeth-Zorning-Andersen