Kontakt

Romantik på Danner

For et par uger siden faldt vi over denne mail fra Arne i vores mailboks, den havde forputtet sig. Men rigtig godt den ikke var blevet helt væk. Arne skriver: 

Hvorfor vi kommer på Café Danner!

 

Min kone og jeg er kommet hvert år på Café Danner, i næsten al den tid den har eksisteret, på datoen 23. maj eller deromkring. Datoen er vores mødedag. Dengang vi mødtes i 1970, var der børneforsorgsseminarium på slottet og min kones veninde som læste på seminariet, boede på værelset øverst oppe i samme bygning som Café Danner. Seminariet havde der nogle værelser til de studerende, hvilket var meget almindeligt. Der var ikke så mange seminarier dengang og de studerende kom langvejs fra. Jeg havde haft lidt øje til min kommende hustru, så da vi sad på gulvet og spiste (det var jo i 70´erne), bar en af vores venner hende over til min siddeplads. Efter en gåtur i skoven, kyssede jeg hende og så var det sket. Vi gik hen til den gode iskiosk bagefter. Vi har siden holdt sammen i 45 år. Nu er vi pensionerede pædagoger, men nyder fortsat at komme på Café Danner, som vi synes er et vidunderligt projekt.

Med venlig hilsen

Arne Bjerring - Ringsted  

 

En meget fin romantisk historie. Tak for den. Du kan læse flere små og store historier om Café Danner og omgivelserne her.

 

I køkkenet byder i uge 32 på 2 forskellige retter á 98 kr./stk.:   

 

Spidskålssalat med rejer, ærter og dild - hertil hjemmebagt speltbrød

eller

Kalvekød med hjemmelavet kartoffelsalat.

 

Velbekomme!

 

 

  

Nyheder

4. september 2019
kan igen bestilles!
23. august 2019
kage til week-enden!

Kalender

Der er ingen kommende arrangementer

Nyhedsservice

Abonnér på nyheder fra hjemmesiden.

Printet fra /Nyheder/Romantik-på-Danner