AKU-center Cafe Danner

Covid-19

Vi har lukket frem til og med 20. april.

På Café Danner gør vi alt for at følge myndighedernes seneste retningslinjer, for at hindre spredningen af coronavirus.

Vi følger restriktioner på antal af gæster og har også sikret den nødvendige plads til hver gæst, dette betyder at vi kun kan modtage selskaber på max 10 personer. Alle lokaler i caféen er forsynet med opslag der gør opmærksom på, hvor mange der må opholde sig i lokalet.     

Vi desinficerer dagligt alle kontaktpunkter i caféen, i alle lokaler findes ligeledes dispensere med håndsprit og der er fri adgang til vores toiletter, hvor du kan vaske dine hænder.  

Krav om mundbind - gæst 

Der er krav om brug af mundbind eller visir på caféen. Kravet om brug af mundbind eller visir gælder for alle serveringssteder, hvor der bliver serveret mad og drikkevarer.

Kravet gælder kun indendørs. Så længe du sidder ned, er der ikke krav om at bruge mundbind eller visir.

Krav om mundbind - personale og medarbejdere

Ud fra et forsigtighedsprincip skal personalet på Café Danner bære mundbind eller visir hele dagen, også når caféen har lukket . Brugen af mundbind/visir skal foregå i arbejds- og omsorgssituationer, hvor der er stående/gående aktivitet, arbejde eller undervisning.

Ifølge Movia skal alle medarbejdere, der kan, bære mundbind i Frederikssund Handibusser, ligesom det også er påkrævet i offentlig transport. læs mere om mundbind på Sundhedsstyrelsens hjemmeside.